SİYASET 5.09.2022 15:35:00 0
Kasap, çıkar ilişkisi hat safhada, dedi istifa etti

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Elif Kasap, parti uyeliğinden istifa etti. Kasap, istifa gerekçesini parti için ayrımcılığa ve çıkarcılık meselelerine dayandırdı.

 

İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan İYİ Parti Merkez İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Elif Kasap, parti içindeki ayrımcılık ve çıkar ilişkilerinin çok fazla olmasından dolayı rahatsızlığını dile getirdi.

Kasap; “Benim bu ülke için çocuklarımızın geleceği için birşeyler yapabilme adına siyaset yapmaya çalıştım. Ancak yaşadıklarım karşısında bu hedeflerimi İYİ Parti içerisinde yapamayacağımı anladım. Ben çocuklarımızın geleceği iyi olsun diye Büyük rta Doğu Projesi (BOP) gerçekleşmesin diye birşeyler yapmaya çalışırken, gördüm ki koltuk sevdalısı olanlar, çıkarları uğruna partide olanlar hiçbir şey yapmıyor ve ilgi görüyor. Ben İYİ partiye birşeylerden nemalanayım diye katılmadım. Ülkemizin geleceği için bir şeyler yapabilme adına katıldım. Gördüm ki İYİ Parti’de bir fikir yok ama çıkar meselesi almış başını gidiyor. Bunların şimdiden böyle olmasını gördükten sonra iktidar olduktan sonrasını düşünemiyorum bile” diye konuştu.

Elif Kasap, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdüğ’ın duruş ve fikirlerini beğendiğini belirterek, bundan sonraki siyasi çalışmalarını Zafer Partisinde sürdüreceğini ifade etti.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Kasap çıkar ilişkisi safhada istifa