GÜNDEM 13.11.2023 12:15:14 0
Kaşif Grubu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şubesi Ortaokullar Kaşif Grubu öğrencileri, İsrail'e açıkça destek veren markalara karşı bir boykot kampanyası başlattı. 

Zulme ortak olan ürün ve markalara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla AGD Kaşif Grubu öğrencileri, "Alma-Aldırma" sloganıyla markaların logolarını göstererek boykot çağrısında bulundu.

AGD Afyonkarahisar Ortaokullar Komisyon Başkanı Ali Haydar Cantürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yıllardır İsrail'in zulmüne ortak olan ürün ve markalara yer vermediklerini ve bundan sonra da vermeyeceklerini belirtti. 

Cantürk, gençlerin boykot kararlılığını ve cesaretini övdü, boykotun devamlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemli olduğunu vurguladı.

AGD'nin bu kararıyla İsrail'in savaş suçlarına açıkça destek veren şirketlere karşı toplumsal bir tepki oluşturulması hedefleniyor. 

AGD, Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu ve gençlerin mücadelesine destek vereceğini ifade ederek, toplumsal duyarlılığa destek çağrısında bulundu.

#AGD #İsrailBoykotu #AlmaAldırma #Farkındalık #FilistinMücadelesi


Haber Kaynak : Beyaz Belge