SİYASET 27.02.2024 15:32:51 0
Köksal: Birlikte Oturup Ortak Akılla Karar Vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'daki sanayi esnafının yaşadığı sorunları dinlemek ve çözüm için iş birliği mesajları vermek üzere saha ziyaretlerine devam ediyor. 

Köksal, sanayi esnafının ötekileştirildiğini ve yıllardır hizmetten mahrum bırakıldığını belirterek, Belediye Başkanı seçilmesi halinde bu kesimin sorunlarını çözmek için istişare ve iş birliği yapacağının sözünü verdi.

Köksal, Afyonkarahisar'daki sanayi sitelerini ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. 

İkinci Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarının yapılacağını, doğalgazın getirileceğini söyledi. 

Aynı zamanda Birinci Küçük Sanayi Sitesi'nde de benzer sorunların yaşandığını ve esnafların beklentilerini dile getirdi.

Köksal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sanayide bekleme sorunu var, tuvalet sorunu var, ısınma sorunu var, doğalgaz sorunu var. 

Bu sorunların çözümü için sanayi esnaflarımızla bir araya gelerek kararlar alacağız. 

Esnaflarımızın görüşlerini önemsiyoruz ve karar alma sürecinde onların da katılımını sağlayacağız. Birlikte oturup ortak akılla karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #SanayiEsnafı #CHP #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanAdayı #İşBirliği #İstişare


Haber Kaynak : Beyaz Belge