SİYASET 28.02.2024 12:04:44 0
Küçükkurt: Afyon

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehre katkı sunmak amacıyla göreve talip olduklarını belirtti. 

Küçükkurt, "Afyonkarahisarlılar olarak şehrimizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Ben değil, biz olmaya geliyoruz. 

İstişare kültürüyle şehrimizi hak ettiği konuma getireceğiz" dedi.

Küçükkurt'un beraberindeki partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Yeşilay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Alimoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Alko Şekerleme Kolaylı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevat Kolaylı, iş insanı Ali Arıcı, Altınay Şekerleme sahipleri iş insanları İrfan ve Nedret Altınay, iş insanı Zeki Genelioğlu ile bir araya geldi. 

Ardından Küçükkurt, Selçuklu ve Sahipata pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sezer Küçükkurt, iş insanlarının şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağladığını vurgulayarak, "Bugüne kadar hepimiz bu memlekette aynı sorunları birlikte yaşadık, sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalıştık. 

Ama bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin bize emanet ettiği görev gereğince bu yükü biraz daha fazla omuzlamamız gerekiyor. 

Afyonkarahisarlılar olarak hep birlikte bu yüke omuz verebilirsek, bu yükü paylaşabilirsek, istişare kültürünü hâkim kılabilirsek, şehrimizi hak ettiği noktaya getirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Aday Küçükkurt'un seçim çalışmaları kapsamında Uydukent ve Nazmi Saatçi mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, eğitime tam destek vereceklerini ve yurt dışında eğitim için imkân bulamayan başarılı öğrencilere sponsor olacaklarını belirtti. 

Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrenciler için YKS ve LGS kursları düzenleneceğini ve başarılı öğrencilerin tatil ile ödüllendirileceğini söyledi.

Aday Sezer Küçükkurt, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şule Denk, Belediye Meclis Üyesi Adayı Şükriye Alp ve İlçe Sekreteri Ahmet Alp ile birlikte bir cenaze namazına katılarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Son olarak, Afyonkarahisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (AFHAYKO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'u MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etti.

 AFHAYKO üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi alan Küçükkurt, dernek mensuplarına Afyonkarahisar ve sokak hayvanları için projelerini anlattı.

 #Afyon #SezerKüçükkurt #MHP #BelediyeBaşkanı #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge