SİYASET 1.07.2023 11:20:00 0
MHP Afyon Teşkilatı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi. Programa MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da katılarak bir konuşma yaptı. 

Taytak, MHP'nin Afyonkarahisar'da gösterdiği performansı vurgulayarak, 17 belediye başkanıyla diğer siyasi partilerin gösteremediği bir başarı elde ettiklerini belirtti. Taytak, yerel seçimlerde belediye sayısını 35'e çıkarma hedefiyle çalışacaklarını ifade etti.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, programda yaptığı konuşmada, ülküdaşlarıyla birlikte olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Geçmiş seçimlerde desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kahveci, bayramların birlik, beraberlik ve paylaşımı hatırlattığını ifade etti. 

Kahveci, Taytak'ı ve diğer dava arkadaşlarını tebrik ederek, bayramda MHP'ye destek veren tüm arkadaşlarına teşekkür etti ve ailelerine huzurlu ve mutlu bayramlar diledi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ise bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, MHP'nin başarısını vurgulayarak, barajları aştıklarını ve 50 milletvekiliyle Meclis'e girdiklerini belirtti. 

Taytak, MHP'nin gücünün milletvekili sayısıyla ölçülemeyeceğini ifade ederek, partinin Türkiye için, vatan için, birlik ve dirlik için İla'yi Kelimetullah adına mücadele edeceğini söyledi. 

Taytak ayrıca, Afyonkarahisar'da 17 belediye başkanıyla gösterdikleri başarıyı vurgulayarak, yerel seçimlerde belediye sayısını ikiye katlamayı hedeflediklerini belirtti.

Programda yapılan konuşmaların ardından MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, bayramlaşma programına katılanlara teşekkür ederek, çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. 

İl Genel Meclisi üyeliklerinde de başarı elde etmeyi hedeflediklerini belirten MHP, mensuplarının inançları doğrultusunda liderlerine sadık kalarak ilerleyeceklerini vurguladı. MHP'nin oylarının Türkiye genelinde artış gösteren beşinci il olduklarına dikkat çekildi ve emek veren herkese teşekkür edildi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge