SİYASET 22.04.2024 15:16:37 0
Milletvekili Olgun

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

Milletvekili Olgun; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gururla kutluyoruz” dedi.

23 Nisan’ın gururla göre yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de kuruluş günü olduğunu dile getiren Milletvekili Olgun mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Böylesi özel ve anlamlı bir günde çocuklarımızın mutluluğu ve onların geleceği için bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. 

Çocuklarımızın umutları ve hayalleri, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Milletimizin iradesiyle şekillenen ve bizlere bırakılan Türkiye Cumhuriyeti mirasını korumak ve gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde taşımak için var gücümle çalışacağım. 

Böyle anlamlı bir günde demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak her Türk insanının öncelikli vazifesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını büyük bir minnet ve şükranla anıyor, başta çocuklarımız olmak üzere tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu gelecek diliyorum.”

#HakanŞerefOlgun #İYİParti #23Nisan #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #TürkiyeCumhuriyeti


Haber Kaynak : Beyaz Belge