SİYASET 22.06.2023 15:17:00 0
Milletvekili Dr. Arslan:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar'a yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımlarını görüşmek üzere Sağlık Bakanlığı'na ziyarette bulundu. 

Milletvekili Arslan, Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürü Hüseyin İnceöz'ü ziyaret ederek Afyonkarahisar'ın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve beklentilerini dile getirdi.

Milletvekili Arslan, ziyaret sırasında Afyonkarahisar'a yapılacak olan sağlık yatırımlarının eksikliklerini gündeme taşıdı ve talep edilen hizmetleri vurguladı. 

Özellikle sağlık endüstri bölgesinin şehrin çevresini değiştireceğini ve Afyonkarahisar'ın sağlık alanında geleceğinin parlak olduğunu ifade etti.

Arslan, Afyonkarahisar'ın geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de hak ettiği sağlık yatırımlarını alacağını vurgulayarak, bir ay önce verilen sözlerin yerine getirileceğine dair güvence verdi.

Milletvekili Arslan'ın, Afyonkarahisar'ın sağlık sektöründeki gelişimi ve halkın sağlık hizmetlerine erişimini iyileştirmek adına yapılan çalışmalara destek verdiği ve bu konuda önceliklendirme yaptığı da belirtildi.

Beyaz  Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge