İLÇELER 16.06.2023 17:36:00 0
O öğrencinin adını buraya verdiler

Emirdağ Belediyesi, 14 Haziran 2022 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ahmet Enes Gültekin'in anısını yaşatmak amacıyla bir kütüphane oluşturdu. Okul öğretmenleri tarafından toplanan kitaplarla hazırlanan kütüphane, düzenlenen bir törenle açıldı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen mevlit-i şerif programının ardından yapılan kütüphane açılış törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Teke, merhum öğrencinin babası Mustafa Gültekin, okul müdürü Asaf Gören, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören sırasında konuşan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bu anlamlı düşünce için öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, "Rabbim oğlumuzun mekanını cennet eylesin ve ailesine bol sabır versin" ifadelerini kullandı.

Ahmet Enes Gültekin'in ismi verilen kütüphane, Emirdağ Belediyesi tarafından hediye edilen ve okul öğretmenleri tarafından toplanan kitaplarla donatıldı. Bu sayede, Ahmet Enes Gültekin'in anısı öğrencilerin eğitim hayatı boyunca yaşayacak ve onlara ilham kaynağı olacak.

Emirdağ Belediyesi'nin bu anlamlı adımı, okul ve yerel yönetim arasındaki işbirliğinin bir örneği olarak da değerlendiriliyor. Ahmet Enes Gültekin'in ailesi ve okul toplumu, bu duyarlılıkla birlikte kaybettikleri öğrencilerinin anısını yaşatmanın mutluluğunu yaşıyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: öğrencinin adını buraya verdiler