SPOR 27.03.2024 10:17:06 0
Okul Sporları Bisiklet Müsabakalarında Kazananlar Belli Oldu

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi'nde düzenlenen Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Bisiklet müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. 

Genç Erkek A, Genç Erkek B, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinde gerçekleşen yarışlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Ödülün Sahipleri Belli Oldu

Genç Erkek A kategorisinde Enes Kardaş, Genç Erkek B kategorisinde Fatih Ayvalı, Yıldız Kızlarda Hiranur Mamak ve Yıldız Erkeklerde Eymen Dinler birinci olarak şampiyonluk tacını takmaya hak kazandılar.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Dereceye giren sporculara ödülleri, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan tarafından takdim edildi.

İl Müdürü Kasapoğlu'ndan Teşvik Dolu Açıklama

Müsabakaların ardından bir açıklama yapan İl Müdürü Kasapoğlu, "Bugün burada Okul Sporları bisiklet müsabakalarının finalini gerçekleştirdik. 

Heyecan dolu bir turnuva oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı da ayrıca kutluyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. 

Bu tür organizasyonlarla daha fazla gencimizi spora kazandırmayı hedefliyoruz." dedi.

#OkulSporları #Bisiklet #Gençler #Yıldızlar #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : Beyaz Belge