SİYASET 29.03.2024 14:24:35 0

Hafta sonu pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Belediye personelini ziyaret eden Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, 

‘Tüm Belediye Personelimizle birlikte şehrimizde önce insana değer vereceğiz, her alanda güler yüzle hizmet edeceğiz’ dedi. 

PERSONELİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

Personel ile belediye yönetimi arasındaki anlaşmazlıkları pozitif ayrımcılık yaparak birlikte çözeceğiz diyen Karataş; ‘’Buradan sizlere ilan ediyorum; işçi ve emekçi kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını taleplerini daima onların yanında olarak, pozitif ayrımcılık yaparak birlikte çözeceğiz. 

Belediyemizde katılımcılığı en üst seviyeye çıkaracağız. Sendikalarımız belediyede de bizim yol arkadaşımız olacaklar. 

Birlikte istişare etmekle kalmayıp icraatı da projeyi de beraber uyguladığımız paydaşlarımız olacaktır. 

Öncelikle çalışanlarımızın, işçi kardeşlerimizin ve memurlarımızın haklarına, çalışma koşullarına dair tüm iyileştirmeleri onlarla birlikte tasarlayacağız, onlarla birlikte uygulayacağız’’ dedi.

ORTAK AKILLA, BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

Belediyemiz bünyesinde çalışan işçiler ve bağlı oldukları sendika ile sürekli istişare ve işbirliği içinde olacağının sözünü veren Karataş; ‘’Sürdürülebilir bir yönetim şeklini tercih edeceğiz. 

Belediyemiz işçisi ve işçi sendikasıyla asla kavgalı olmayacak. Ortak akılla, birlikte çözüm üreteceğiz. Çalışan Belediye Sendika işbirliği ile daha büyük ve modern bir Afyonkarahisar için el ele çalışacağız.

Diğer yerel yönetimlere örnek bir çalışma gerçekleştireceğiz. İşçimizin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını vereceğiz. 

Yönetimde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkiyi ön planda tutacağız. İyi yönetişim örneği sergileyeceğiz’’ dedi.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #BeytullahKarataş #SaadetPartisi #HizmetAnlayışı #İşbirliği #İstişare #GülerYüz #Seçim2024


Haber Kaynak : Beyaz Belge