SPOR 23.04.2024 13:26:05 0
Özel Dart Turnuvası Ortaokul Öğrencilerini Buluşturuyor!

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için ortaokul öğrencileri arasında dart il birinciliği turnuvası düzenliyor. 

Heyecan dolu müsabakalar, Çiğiltepe Spor Salonu Dart Salonu'nda 29 Nisan’da kızlar 30 Nisan’da da erkekler kategorisinde gerçekleştirilecek.

Turnuva, kız ve erkek kategorilerinde ayrı ayrı olmak üzere ortaokul öğrencilerine açık olacak. 

Bu sayede dart sporuna olan ilginin artması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi hedefleniyor. 

Bu anlamlı turnuva ile ilgili açıklama yapan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yusuf Gürman, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en güzel şekilde kutlamak için ortaokul öğrencilerimiz arasında dart il birinciliği turnuvası düzenliyoruz. 

Bu turnuva ile dart sporuna olan ilginin artmasını ve genç yeteneklerimizi keşfetmeyi amaçlıyoruz. Tüm dart severleri bu heyecan dolu müsabakalara bekliyoruz" ifadesinde bulundu.

Kayıtlar Müsabaka Gününde Yapılacak

Turnuvaya 2023-2024 yılında faal lisansı bulunan sporcular başvurabilecek. 

Turnuvaya ferdi veya okul olarak müracaat etmek isteyenlerin müsabaka gününde saat 09.00’da şahsen başvuru yapmaları isteniyor. 

Turnuvaya katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen ortaokul öğrencileri 29 Nisan tarihinden önce Afyonkarahisar İl Temsilciliği'ne başvurabilirler. 

#23Nisan #DartTurnuvası #GençTalentolar #Afyonkarahisar #Spor


Haber Kaynak : Beyaz Belge