GÜNDEM 29.06.2023 13:04:00 0
Protokol bayramlaşma töreni Taş Medrese

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğiyle, Kurban Bayramı'nı kutlamak amacıyla düzenlenen bayramlaşma töreni Taş Medrese'de gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen bu tören, Afyonkarahisar protokolünü bir araya getirerek yoğun katılımla gerçekleşti.

Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İyi Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, il protokolü, askeri erkân, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bayramlaşma törenine katıldı.

Törende, birlik ve beraberlik mesajları verilirken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, tüm Afyonkarahisarlıların Kurban Bayramını tebrik etti. Başkanımız Mehmet Zeybek, Kurban Bayramının ilimize, ülkemize ve İslam âlemine huzur, sağlık ve bereket getirmesini temenni etti.

Vali Vekili Ali Rıza Çalışır ve Afyonkarahisar Milletvekilleri de törende konuşma yaparak tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutladılar. Protokol üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları vererek bayramın önemini vurguladılar.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge