SİYASET 29.06.2023 21:04:00 0
Saadet Partisi

Afyonkarahisar'da Saadet Partisi, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi. Program, İl Binası'nda gerçekleştirildi ve Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, eski milletvekili Osman Hazer, İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

İl Başkanı Beytullah Karataş, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Mübarek Kurban Bayramı'nın tüm teşkilat mensuplarımıza, hemşerilerimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hak'tan diliyorum" dedi. 

Karataş, Kurban Bayramı'nın, Allah'a ibadet ve teslimiyetle birlikte tüm canlılara şefkat ve merhametin simgesi olduğunu vurguladı. Ayrıca, bayramın birlik ve beraberliği güçlendirmesi, farklılıklara anlayışla yaklaşılması ve sorunların birlikte çözülmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Saadet Partisi olarak, başkalarını dışlayan, ayrıştıran ve düşmanlaştıran zihniyetleri reddettiklerini belirten Karataş, ülkedeki herkesi kucaklayan, sevgi ve saygıyı esas alan bir anlayışı benimsediklerini vurguladı. 

Karataş, Kurban Bayramı'nın Türkiye'deki her birey, İslam alemindeki insanlar ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz etti. Ayrıca, bayramların güzelliklerin paylaşıldığı zamanlar olduğunu hatırlatarak sevgi, saygı ve muhabbetin paylaşılmasını temenni etti ve Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı, siyasi partilerle de bayramlaştıktan sonra programı sona erdirdi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge