GÜNDEM 3.04.2024 18:44:06 0
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Yardım Çağrısıyla Gündemde

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, göreve başlamasıyla birlikte dikkat çeken bir mesaj yayınladı. Öztaş, kendisine çiçek göndermek isteyen destekçilerine çağrıda bulunarak, "Bana çiçek yollamak yerine Gazze'ye yardım amaçlı bağışta bulunun" dedi.

Öztaş, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde verdiği sözleri hatırlatarak, "Göreve geldiğim ilk günden itibaren halkımızın yanında olmayı ve onların sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyorum. Ancak bu süreçte sadece bana değil, dünyanın dört bir yanındaki mazlumların da desteğe ihtiyacı var" ifadelerine yer verdi.

Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Öztaş, "Bizlerin küçük fedakarlıkları, oradaki kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarabilir. Bu nedenle, çiçek göndermek yerine Gazze'ye yardım amaçlı bağışta bulunmanızı rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili yapılan çağrı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Öztaş'ın bu tutumu, kamuoyunda takdir toplarken, destekçileri de Gazze'ye yardım etmek için harekete geçmeye başladı.

#AdnanÖztaş #SandıklıBelediyeBaşkanı #GazzeYardımı #Bağış #SosyalSorumluluk


Haber Kaynak : Beyaz Belge