SİYASET 3.04.2024 16:50:57 0
Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım Mazbatasını Aldı

Törende konuşan Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi: “Sevgili inanmışlar, güvenmişler hepiniz buradasınız maşallah. 

Çok uğraştık, emek verdik ama sayenizde boşa gitmedi. Allah hepinizden razı olsun. Çok çalıştık, bizler sizlere güvendik sizlerde bizlere güvendiniz çalışmalarımız boşa gitmedi. 

Allah’ın izni ile çok hayırlı hizmetler yapacağız. Sağ olun, var olun.”

MHP İL YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN TEŞEKKÜR VE DESTEK

MHP İl Yönetim Kurulu üyesi avukat Fahri Fevzi Kartal ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tolga başkanımızın burada belediyeyi kazanması için kapı kapı, ev ev çok büyük emekler verdiniz. 

Bizler baştan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli adına olmak üzere, Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın, İl Başkanımız Ahmet Kahveci ve tüm teşkilatlarımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. 

Bizde tolga başkanım meydanlarda ne söz verdiyse, hepsinin gerçekleştirilmesi için konu hangi konu olursa olsun takipçisi olacağız, hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

VATANDAŞTAN TAM DESTEK 

Sinanpaşalı vatandaşlar da törene yoğun ilgi gösterdi ve Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’a desteklerini göstererek, verdikleri vaatlerin tutulacağına inandıklarını ifade ettiler.

#Sinanpaşa #BelediyeBaşkanı #TolgaYıldırım #Mazbata #Destek #MHP


Haber Kaynak : Beyaz Belge