İLÇELER 17.06.2023 11:21:00 0
Son gün heyecanına ortak oldular

Dazkırı ilçesindeki eğitim öğretim yılının son gününde, Belediye Başkanı İsmail Taylan, Kaymakam Zeliha Uz ile birlikte Çamlık Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu'nun mezuniyet ve karne dağıtım törenine katıldı. Başkan Taylan'ın kızları Zeynep ve Nil'in de mezun olduğu bu okulların öğrencileriyle bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu. Eşi de törende Başkan Taylan'a eşlik etti.

Başkan İsmail Taylan, mezun olan ve yaz tatiline giren tüm öğrencileri içtenlikle kutladı. Öğretmenlere, idarecilere ve tüm eğitim çalışanlarına verdikleri emekler için teşekkürlerini ileten Başkan Taylan, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilere başarılar diledi. 

Ayrıca dualarını da ileten Başkan Taylan, öğrencilerin zihin açıklığına sahip olmasını temenni etti.

Eğitim öğretim yılının sonunda gerçekleşen mezuniyet ve karne dağıtım töreninde Başkan İsmail Taylan'ın katılımı, öğrencilere ve ailelerine moral ve motivasyon sağladı. Tüm öğrencilere başarılı bir tatil dönemi ve gelecekleri için en iyisini dileyen Başkan Taylan, eğitim camiasına olan desteklerini sürdüreceğini belirtti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: heyecanına ortak oldular