SİYASET 27.08.2022 16:15:00 0
SP’li Karataş; 7 gün 24 saat aralıksız çalışıyoruz

Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongre sonrasında ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat da katıldı.

Toplantıda konuşan SP Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, parti olarak ülkenin ve kentin kötü gidaşatına son vereceklerini söyledi.

İktidarın sürekli algı operasyonu yaparak insanları oyaladığına değinen Başkan Karataş, “İnsanımızın kasabın yolunu unuttuğu, bayram sevinci yaşamak yerine artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidememenin hüznüne kapıldığı bu düzen mutlaka değişecek! Bizim birilerinin sürekli olarak algı fabriklarında ürettikleri suni gündemlere takılıp kalacak, buralarda kaybedecek tek bir saniyemiz bile yoktur! Biz ülkemizin ve şehrimizin gerçek gündemlerine, insanımızın yüzünü güldürecek hamlelere odaklandık ve bu istikamette kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Tüm dikkatimizi, mesaimizi buralara veriyor, hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz” dedi.

Sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Başkan Karataş, bunun için 7 gün 24 saat aralıksız iktidar için hazırlandıklarını, iktidara gelmeleri halinde de aynı şekilde aralıksız hizmet için çalışacaklarını kaydetti.

 

AFYONKARAHİSAR ÖNEMLİ

 

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ali Hazer ise yeni yönetime başarılar dileklerini iletti.

Hazer, “Milli Mücadelede olduğu gibi Milli Görüş’ün 50 yıllık siyasi geçmişinde Afyonkarahisar önemli bir yer tutuyor, hemşehrilerimiz her şartta insanca yaşamayı hak ediyor ve bugün maalesef ciddi sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Problemlerin çözümü ortak akıldan, istişareden, ehliyet ve liyakatten geçiyor. Bugün 20 yıllık iktidarın bu konuda sınıfta kaldığını görmekteyiz” dedi.

 

Afyonkarahisar Merkez ilçe başkanı Hamza Gümüşkanat ise “İlçe teşkilatımızla el ele vererek her vatandaşımızın kapısını çalacağız, derdini dinleyip çözüm yollarımızı anlatacağız. Belde, köy ve mahalle kadrolarımızla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Allah çıktığımız bu yolda mahcup etmesin” diye konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge