SİYASET 18.06.2023 11:49:00 0
Taytak, “2024 yerel seçimlere hazırız”


Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanlarını ve İGM Üyelerini TBMM’de misafir etti. 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyleyen Taytak, “Sayın Genel Başkanımız Salı günkü grup toplantısında ‘Belediye seçimlerine hazır mısınız’ diye sordu. Biz de orada kendisine ‘Hazırız’ diyerek söz verdik” dedi.

14 Mayıs genel seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a yoğun bir şekilde hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ülke genelindeki teşkilat ve belediye başkanlarının yanısıra ilimizden de hayırlı olsun ziyaretleri kabul eden Milletvekili Taytak’ı bugünde MHP’li belediye başkanlarını ve İGM Üyelerini ziyaret etti. Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman’ın da katıldığı ziyarette Milletvekili Taytak misafirlerini mecliste ağırladı. Milletvekili Taytak, öğle yemeğinin ardından MHP’li belediye başkanlarını ve İGM Üyelerini TBMM’de gezdirdi.

Taytak, “Belediyelerimizde oylarımızı artırdık”
MHP’li belediye başkanları ve İGM Üyelerini ile toplantı salonunda bir araya gelen Taytak, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını ifade etti. Taytak, “Öncelikle 14 Mayıs tarihinde Cumhur ittifakı olarak 323 milletvekili ile ve Afyonkarahisarımızda da Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir milletvekili olarak bizleri Ankara'ya gönderdiniz. Daha önceki dönemlerdeki seçimlerimizle şimdi sizlerin belediye başkanlığı yaptığınız beldelerde ve ilçelerde oy oranımızdan daha yüksek oylar aldınız. Bu da gösteriyor ki beldelerinizde, ilçelerinizde elinizden geldiğince daha fazlasıyla hizmet ettiniz. Bu birlikte gerçekleştirdiğimiz süre içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi belediyelerinin olduğu yerlerde meydanlarda vermiş olduğunuz sözleri teker teker yerine getirdiniz fazlasıyla da yerine getirdiniz. Bu çalışmalarımızın içerisinde Milliyet Hareket Partisi'nin il genel meclis üyeleri de sizlerle birlikte beldelerimizde ve köylerimizde Afyonkarahisar İl Özel idaresinin imkanları içerisinde aynı şekilde çok büyük hizmetler yapıldı. Tabii bu yapılan hizmetlerin tamamı Cumhur ittifakı ruhu içerisinde Cumhur ittifakının birlikteliği içerisinde yapıldı. 15 Temmuz sonrasında kurduğumuz birliğin ve beraberliğin adı diye ifade ettiğimiz Cumhur ittifakı sayesinde hem Türkiye'nin hem de Afyonkarahisar’ımızın milli ve diğer alanlarındaki bütün problemlerini çözmek için elimizden geldiğince çalıştık, uğraştık. Demek ki doğru şeyler yaptık,  demek ki doğru şey yaptınız ki Afyon'da Milliyetçi Hareket Partisi 17.000'e yakın fazla oy alarak ikinci milletvekilliğimize yaklaşmamıza vesile oldu. Bir Milletvekili olarak Afyonkarahisar’ımıza temsil etme görevini bana verdiniz inşallah bundan sonraki dönemde de daha fazla milletvekili ile Afyonkarahisar'ımızı mecliste temsil edilir"

Taytak, “2024 yerel seçimlere hazırız”
Taytak, "Önümüzde 2024 mahalli seçimleri var. Sayın Genel Başkanımızın salı günkü grup toplantısında bizleri de ayağa kalkarak davet ederek 'Belediye seçimlerine hazır mısınız' diye sordu. Biz de orada kendisine 'Hazırız' diyerek söz verdik. Mevcut belediyelerimize yenisini ekleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye başkalarımıza ve il genel meclis üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yaman, "28. dönemde de hizmetler katlayarak devam edecektir"
Afyonkarahisar’a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Recep Yaman ise, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’tan Allah razı olsun. Başta ilimiz olmak üzere ülke genelinde birçok hizmetlerde bulunmuştur. Diğer partili belediye başkanlarının da keşke bizim milletvekilimiz olsaydı ya da biz de hizmetleri keşke Taytak’tan isteseydik diye özendirerek bir çalışma sergilemiştir. Dolayısıyla milletvekilimiz eline bir iş aldığı zaman onun, bunun işi diye düşünmez onu yapmak için anında biraz önce şahit olduğumuz gibi not alayım da yarın ilgileneyim demez. Telefonu eline alır hemen ilgili kurumu arayarak sorunu direkt çözmeye hedefleyen bir vekilimizdir. Kendisi yıllardır genel merkezimizde hem rahmetli Başbuğumuza yol arkadaşlığı yapmış hemde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye yol arkadaşlığı yapmış bu yolda da hiçbir zaman satmamış, satmayı asla bilmeyen, gördüğü doğruyu gözünü budaktan esirgemeyen sayın vekilimize gelecek dönemde de başarılar diliyoruz” dedi.

Başkanlardan Taytak'a teşekkür 
Milletvekili Taytak'a vermiş olduğu desteklerin dolayı teşekkür eden Belediye başkanları ise, "2019 yılında yerel seçimlerden önce meydanlarda vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey'in destekleri ile projelerimizi hayata geçirdik. Vermiş olduğumuz sözlerin dışında da kendi bölgelerimizde vizyon projeleri hayata geçirdik. Her yapılan hizmette vekilimizin çok büyük desteğini aldık. MHP'li belediyeler olarak çok şanslıyız. Son dönemimiz de ise vekilimizin destekleri devam edecektir. Yine belediyelerimizde 3 hilali dalgalandıracağız" dediler.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Taytak yerel seçimlere hazırız”