SİYASET 6.03.2024 10:54:51 0
TAYTAK, “KİMSEYİ TEHDİT ETMELERİNE MÜSAADE ETMEYİZ”

MHP’li 4 belediyenin, Sinanpaşa Ovasında yıldız gibi parladığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Güney Belediyesi’nde çalışanlarına yapılan tehdit ile ilgili sert konuştu. Taytak, “Kimseyi tehdit etmelerine müsaade etmeyiz” dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Sinanpaşa Ovasında beldelerin seçim koordinasyon merkezlerinin açılışına katıldı. Güney beldesinde vatandaşlara seslenen Milletvekili Taytak, “Güney değişmeli artık, vakti geldi. Güney bundan sonra Zafer kardeşimizle birlikte seçimle hem Zaferi yaşayacak hemde seçimden sonra Sinanpaşa’nın yıldızı olarak çıktığı yerde yıldız olmanın Zaferini yaşayacak. Zafer kardeşimiz 34 ayrı proje ile karşınıza çıktı. Belediye başkanı yol ile ilgilenecek, su ile ilgilenecek en önemlisi insan ile ilgilenmektir. Size dokunmaktır. Sizinle beraber yaşamaktır. Dünyayı ben yarattım diye bu memlekette çok fazla adam gezdirmezler. Bu bölgenin insanına saygılı davranacaksın. Eğer bunu aşmışsan. Haddini açmışsan. Günü geldiğinde senin ipini çekerler. Kardeşimizi oraya belediye başkanı olarak seçerler” dedi.

 

 

TAYTAK, “KİMSEYİ TEHDİT ETMELERİNE MÜSAADE ETMEYİZ”

Güney Belediyesi’nde çalışanlarına yapılan tehdit ile ilgili sert konuşan Milletvekili Taytak, “Güney beldemizde hem belediye çalışanlarımız hemde memur arkadaşlarımız tehdit ile karşı karşıya geldiklerini duyduk. Eğer bize oy vermezseniz işten çıkarılırsınız diye. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak kimseyi tehdit etmelerine müsaade etmeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 55 yıldır bu ülkede vatan için, bayrak için, devlet için, millet için can verdik, cezaevlerinde yattık. Ancak yılmadık, yıkılmadık. Kimsenin önünde de eğilmedik. Adam gibi geldik, adam gibi yaşıyoruz. 15 Temmuz’dan sonra ve Türkiye’nin 2. Yüzyılında da bir birlik ve beraberlik oluştu ve bir ruh oluştu. O ruh rahmeti, bereketi, birliği getirdi ve Cumhur ittifakı birlikteliği oluşturdu. Bunu bir uçağa benzetirsek, bir kanıtı da Milliyetçi Hareket Partisidir. Onun için biz olmazsak olmaz, biz yoksak gelmez değil, daha iyisini getireceğim buraya, daha fazla hizmeti bu bölgeye getireceğiz. Çünkü bu bölge her hizmeti hak etmiştir. Güney’in bir an önce kalkınması, istihdam sağlanması, göç alan bir bölge haline gelmesi gerekmektedir. Onun için üreten belediyecilik, üretken belediyecilik ve sürdürülebilir bir belediyecilik ancak Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur” diye konuştu.

 

 

 

TAYTAK, “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM”

MHP’li 4 belediyenin, Sinanpaşa Ovasında yıldız gibi parladığını söyleyen Taytak, “Afyonkarahisar’da 17 belediyemiz var. Allaha şükürler olsun ki, belediye başkanlarımızın 2019 yılında söylemiş oldukları bütün sözleri teker teker yerine getirdik. Belediye başkanlarımız meydanlarda vermiş oldukları sözleri 1,5 yıl gibi kısa zamanda yerine getirdiler. Sinanpaşa Ovasında da MHP’nin 4 belediyesi var. Belediyelerimiz Sinanpaşa’da yıldız gibi parlamıştır.  Şimdi yeni projelerini takip ediyoruz. Afyonkarahisar ve Sinanpaşa’da alnımız açık, yüzümüz ak geziyoruz. Belediye başkanlarımız ayırmadan, ayrışmadan canla başla çalışacaklar. Ben belediye başkan adaylarımızın sonuna kadar arkasındayım” dedi.

 

ŞİMŞEK “SİNANPAŞA OVASI HALKI MHP DİYOR”

Sinanpaşalıların MHP’li 4 belediyeye imrendiğini söyleyen Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, ‘A partisi olursa hizmet gelir, B parti olursa hizmet gelmez’ diyenlere de seslendi. Şimşek, “Sinanpaşa Ovasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin 4 belediyesi var. Bu belediyelerimiz diğer belediyelere göre hizmet ve yatırım konusunda öncü olmuşlardır. Sayın vekilimiz Mehmet Taytak Bey’in girişimleri ile İller Bankasından, Belediyeler Birliğinden ve bakanlıklardan gerekli yatırımı fazlasıyla almışlardır. Belediye başkanlarımız seçim vaatlerini kısa zamanda yerine getirerek, Sinanpaşa’da yıldızları parlamıştır. Diğer belediyelerde yaşayan vatandaşlarımızda bunun farkına vararak, belediye başkan adaylarımıza büyük bir teveccüh gösterdiğini sahada gördük. A partisi olursa hizmet gelir, B parti olursa hizmet gelmez diyenlere sesleniyorum. Biz Vekilimizin destekleri ile hizmetin daha fazlasını getireceğiz. Çünkü yaptıklarımız ortadadır. İnşallah Sinanpaşa Ovasında belediye sayımızı iki katına çıkararak, üreten ve üretken belediyecilik anlayışımızı buralarda da hizmet ederek göstereceğiz. ” dedi. 


Haber Kaynak : Beyaz Belge