GÜNDEM 22.08.2023 18:09:49 0
Türksat

Afyonkarahisar, 30 Ağustos ile 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek "Dünya Motokros Şampiyonası 2023 MXGP of Turkey" ve Afyon Motosiklet Festivali'ne ev sahipliği yapacak. 

Bu önemli organizasyonun iletişim sponsorluğunu Türksat AŞ üstlendi. 

Dünya genelinden en önde gelen motokrosçuların yarışacağı bu etkinliğe, Türksat'ın iletişim desteği sunacak.

Türksat'ın iletişim sponsoru olarak destek vereceği "Dünya Motokros Şampiyonası 2023 MXGP of Turkey" için imza töreni düzenlendi. 

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek olan etkinliğe ilişkin olarak Türksat AŞ ile anlaşma imzalandı. 

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, imza törenine katıldı.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar olarak bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Başkan Zeybek, Vali, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı olarak bir araya gelerek gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. 

Bu yıl da uluslararası bir organizasyonla Türkiye ve Afyonkarahisar'ı dünyaya tanıtmanın gururunu yaşayacaklarını ifade etti. Türksat AŞ'ye teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

#Afyonkarahisar #Motokros #Şampiyona #Dünya #Türksat


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: türksat'tan iletişim desteği