SİYASET 28.02.2024 17:23:12 0
Uluçay’dan 4 farklı noktada 1490 araçlık ‘Modern Otopark Projesi’

Uluçay, “Modern Otopark Projesi kapsamında, kent merkezimizde belirlenen stratejik noktalara çok katlı otoparklarımızı kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Uluçay, projenin detayları hakkında şu açıklamalarda bulunarak, “Şehrimizin trafiğini rahatlatmak ve akıcılığını artırmak için en yoğun olarak belirlenen noktalarda modern otopark sistemleri yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. 

Afyonkarahisar’a yakışacak olan modern otoparklarımız pratik, estetik ve teknolojik imkanları içerisinde barındıracak. 

Şu anda kadar yaptığımız çalışmalarla belirlediğimiz noktalar olan Afyon Lisesi yanına 320 araçlık, Yeşilpark’a yer altı 330 araçlık, Eski 2. Belediye Çarşısı’na yer altı 660 araçlık ve Eski Bağ-Kur Binasının olduğu alana 

180 araçlık olmak üzere toplamda 1490 araçlık 4 farklı noktada yapımını tamamlayacağız” dedi. 

Uluçay sözlerine şöyle devam etti, "Modern Otopark Projesi kapsamında, kent merkezimizde belirlenen stratejik noktalara çok katlı otoparklarımızı kısa süre içerisinde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. 

Bu otoparkları, güvenli ve konforlu bir hizmet verecek şekilde tasarlayacağız. 

Otopark sorununun çözümüyle birlikte şehrimizdeki trafik akışı daha düzenli hale gelecek, hemşerilerimizin şehir içi hareketliliği daha konforlu bir hale dönüşecek" dedi.

#AKP #Otopark #proje #modern


Haber Kaynak : Beyaz Belge